3D print 4U

Vereeuwigd uw mooiste momenten

Even voorstellen
Ik ben Rowena Valk en woon in Middelburg, getrouwd met André Valk. Sinds 07-09-2017  moeder van onze zoon. Tijdens onze zwangerschap was ik op zoek om dit op een originele manier vast te laten leggen. Zelf vindt ik een gipsbuik leuk, maar wat onhandig, groot en moeilijk te bewaren voor een langere tijd. 

Ik ben altijd al erg creatief geweest, +/- 10 jaar gediplomeerd grafisch vormgeefster. Na mij  hierin verdiept te hebben kwam ik uit op een 3D beeldje. Enorm enthousiast kan ik vertellen dat ik op 1-1-2018 3D print 4U ben gestart.

Wie zijn wij?
Wij maken van uw mooiste momenten iets tastbaars, wat u kunt neerzetten als kunstwerk. Wij zijn gespecialiseerd in; zwangerschaps 3D print.

Meer informatie over de scans & prints
Wij werken op afspraak, locaties in Middelburg & Hellevoetsluis. Voordat we aan de scan beginnen, nemen we de gewenste positie door. De verschillende opties zullen wij aan u tonen.

Zwangerschaps 3D print
Hoe gaat het in zijn werk? De persoon neemt plaats op het draaiplateau, deze draait langzaam zodat er een scan gemaakt kan worden. Nadat u bent ingescand (foto's) zullen wij het resultaat aan u tonen. Hierna bespreken we alle mogelijke opties. Zoals de gewenste grootte, kleur en evt. aantallen. Dit gehele proces duurt ongeveer 20 minuten. Nu ga ik aan de slag met het bewerken en maken hier een 3D print van. Het beeldje is met +/- 5 a 6 weken klaar dit kan worden opgehaald of worden verzonden.

Zwangerschaps 3D print van gipsbuik 
Hoe gaat het in zijn werk? Wij plaatsen de gipsbuik voor je, (je kruipt in de gipsbuik). De persoon neemt plaats op het draaiplateau, deze draait langzaam zodat er een scan gemaakt kan worden. Nadat u bent ingescand (foto's) zullen wij het resultaat aan u tonen. Hierna bespreken we alle mogelijke opties. Zoals de gewenste grootte, kleur en evt. aantallen. Dit gehele proces duurt ongeveer 20 minuten. Nu ga ik aan de slag met het bewerken en maken hier een 3D print van. Het beeldje is met +/- 5 a 6 weken klaar dit kan worden opgehaald of worden verzonden.

Belangrijk om te weten

·       De scan geeft GEEN schadelijke stralingen!

·       Al onze materialen zijn biologisch afbreekbaar en duurzaam.

·       De scan kan met kleding aan gemaakt worden, in ondergoed, topless of naakt dit is naar wens!

·       De persoon moet minimaal 60 seconden stil kunnen staan of zitten.

Tips voor de scan

·       Bij een scan met kleding aan, graag lichte kleuren, beide liefst zonder print of versiering erop dit             voor het beste resultaat.

·       Bij een scan met ondergoed aan, liefst ondergoed zonder print en/of versiering. 
       Naadloze string geeft het mooiste resultaat bij ondergoed aan.