3D print 4U

Vereeuwigd uw mooiste momenten

𝟛𝔻 ℤ𝕨𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕤𝕔𝕙𝕒𝕡𝕤𝕓𝕖𝕖𝕝𝕕𝕛𝕖•°●

Een mooi beeldje van je eigen zwangerschap?
Wil je ook een van je mooiste momenten vast laten leggen? Dit is nu mogelijk d.m.v. een 3D scan & print. Wij maken dit ook van een gipsbuik!

Wat doen wij?
Wij maken van een van je mooiste momenten iets tastbaars, een zwangerschapsbeeldje van je zwangere zelf. Dit is handzaam, tastbaar, uniek & mooi als kunstwerk neer te zetten.

Cadeaubonnen
Uniek cadeau nodig voor je zwangere vriendin, dochter, zus of collega. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Woon je in de buurt van Hellevoetsluis of Middelburg? Dan pakken wij deze cadeaubon in als een echt cadeautje. Is dit niet het geval dan kunnen wij de bon toe sturen via de mail.

Scan locaties Hellevoetsluis & Middelburg

Voor alle foto’s en nieuwtjes volg ons op;
Facebook.com/3Dprint4URowenaValk
Instagram.com/3d_print_4u

Gastenboek

54 berichten op 6 pagina's
G&Y
18-12-23 11:30:32
We wilde graag een aandenken aan de zwangerschap en een beeldje leek ons prachtig. Via zoeken zijn we bij jou uitgekomen en daar zijn we blij mee! Je hebt ons heel vriendelijk ontvangen en je helpt ontspannen bij het kiezen (als je dat wil) en geeft tegelijkertijd alle ruimte. Bedankt hiervoor en natuurlijk bedankt voor het mooie beeldje! Daar zijn we eeuwig blij mee :)
Daphne Molle
08-11-23 10:42:11
Wij zijn onwijs blij met de 3D print, hij heeft een mooi plekje in huis gekregen. Was een hele leuke ervaring om te doen

Dank je wel!
Maxime Derksen
08-06-23 21:15:15
Ontzettend blij met mijn prachtige beeldje! Heel erg goed geholpen. Ik kreeg alle tijd om te denken welk type beeldje ik wilde en werd heel warm ontvangen. Dank je wel!
Yara Rotte
23-04-23 18:46:43
Enorm blij met het prachtige beeldje van mijn zwangerebuik! Een mooie herinnering van een mooie tijd.

Heel erg bedankt voor deze herinnering.
Janssens
29-01-23 17:52:40
Enorm blij met mijn prachtige beeldje!

Ik heb een rose gouden van 15cm laten maken toen ik 37 weken zwanger was en het is prachtig!

Heel erg bedankt!
Rosanna
08-12-22 07:15:36
Vanwege een grote wens om zo’n beeldje te laten maken ben ik, met enige spoed, op zoek gegaan naar iemand ‘in de buurt’ en kwam ik bij Rowena terecht. Gelukkig kon ik nog terecht bij haar, waar ik je eeuwig dankbaar voor ben! Was inmiddels al 37 weken zwanger. Het eindresultaat was dan ook prachtig.

Communicatie verliep fijn, het scannen was zo gedaan en de sfeer was daarbij prettig.

Echt een aanrader als je in een vertrouwde/veilige omgeving zo iets moois wilt laten maken!
Denise van der Velde
07-11-22 13:05:05
Heel erg blij met het prachtige beeldje. Ik koos voor een mat zwarte van 18cm hoog. Niet te groot en niet te klein.

Tijdens mijn eerste 2 zwangerschappen niet echt over nagedacht, maar nu bij de 3e en tevens laatste zwangerschap toch mezelf een beeldje cadeau gedaan. Helaas werd ik tijdens de eerste afspraak erg licht in mijn hoofd en lukte het me niet om stil te staan. Rowena was onwijs vriendelijk en stelde me gerust. We hebben de afspraak verzet naar een andere dag en tijdens deze afspraak ging het een stuk beter. Het inmeten was zo gepiept (ik heb alleen niet op het draaiplateau gestaan, maar Rowena is langs mij heen gelopen). Beeldje was er ook eerder dan verwacht, wat ook heel fijn was.

Als je iets moois wilt ter herinnering aan je zwangerschap raad ik echt aan om langs te gaan bij Rowena. Je krijgt er écht iets moois voor terug.

Bedankt!
Roxanne Roxanne
08-06-22 17:07:34
Hoe gaaf is hey om je zwangerschap vast te laten leggen met een beeldje. Ik heb het beeldje laten maken toen ik 32 weken zwanger was. Het is een mooie herinnering die voor altijd vast gelegd is. Ik ben zo zo zo blij met het eindresultaat. Ik kan het iedereen adviseren om dit te doen. Bedankt Rowena!
Jessica
24-02-22 15:28:16
Onwijs blij met m’n beeldje!
Ik heb met 30 weken een beeldje laten maken, het
is erg mooi geworden en echt een aanrader.
Charlotte Charlotte Groen
11-01-22 14:22:39
Heel erg blij met mijn zwangerschapsbeeldje. Bij Rowena voel je je snel op je gemak. Ze geeft je goede informatie en adviezen. Ik heb het beeldje bij 33 weken zwangerschap laten maken en nu een prachtige herrinnering voor altijd aan mijn buik. Ik raad het iedereen aan, twijfel niet en plan je afspraak!
Tonen: 5  10   20