3D print 4U

Vereeuwigd uw mooiste momenten

𝟛𝔻 ℤ𝕨𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕤𝕔𝕙𝕒𝕡𝕤𝕓𝕖𝕖𝕝𝕕𝕛𝕖•°●

Een mooi beeldje van je eigen zwangerschap?
Wil je ook een van je mooiste momenten vast laten leggen? Dit is nu mogelijk d.m.v. een 3D scan & print. Wij maken dit ook van een gipsbuik!

Wat doen wij?
Wij maken van een van je mooiste momenten iets tastbaars, een zwangerschapsbeeldje van je zwangere zelf. Dit is handzaam, tastbaar, uniek & mooi als kunstwerk neer te zetten.

Cadeaubonnen
Uniek cadeau nodig voor je zwangere vriendin, dochter, zus of collega. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Woon je in de buurt van Hellevoetsluis of Middelburg? Dan pakken wij deze cadeaubon in als een echt cadeautje. Is dit niet het geval dan kunnen wij de bon toe sturen via de mail.

Scan locaties Hellevoetsluis & Middelburg

Voor alle foto’s en nieuwtjes volg ons op;
Facebook.com/3Dprint4URowenaValk
Instagram.com/3d_print_4u

Gastenboek

51 berichten op 11 pagina's
Jessica
24-02-22 15:28:16
Onwijs blij met m’n beeldje!
Ik heb met 30 weken een beeldje laten maken, het
is erg mooi geworden en echt een aanrader.
Charlotte Charlotte Groen
11-01-22 14:22:39
Heel erg blij met mijn zwangerschapsbeeldje. Bij Rowena voel je je snel op je gemak. Ze geeft je goede informatie en adviezen. Ik heb het beeldje bij 33 weken zwangerschap laten maken en nu een prachtige herrinnering voor altijd aan mijn buik. Ik raad het iedereen aan, twijfel niet en plan je afspraak!
Tessa S.
10-11-21 12:18:47
Ik had last minute besloten om een beeldje te laten maken, wat gelukkig nog kon. Ik ben er heel blij mee, het is een super mooie herinnering aan een hele fijne en bijzondere tijd.

De uitleg vooraf was heel duidelijk en volledig en de service om zo last minute nog langs te kunnen komen is natuurlijk helemaal fantastisch.

Doordat Rowena zo rustig en vriendelijk is en alles duidelijk uitlegt voelt het totaal niet ongemakkelijk en het duurt ook niet lang.

Absoluut een aanrader!
Safira de Meza
12-08-21 20:11:35
Onwijs fijne sessie gehad met 36 weken. Scannen duurt niet lang en na een aantal weken heb je een hoogwaardig beeldje in huis. Ben zo blij dat ik voor dit aandenken heb gekozen bij mijn laatste zwangerschap.
Dynah V
10-07-21 21:02:27
Helemaal blij met het resultaat!

Ik was 35 weken zwanger toen ik een 3D scan liet maken in Hellevoetsluis.

De locatie, ruimte en het bezoek ervaarde ik als zeer prettig. Er werd goed instructie gegeven en de mogelijkheden werden besproken. Ook vond ik het contact en de service erg fijn.

Ik zal dit zeker iedereen aanraden. Voor mij is het een vorm van acceptatie. Waardoor ik nu heel anders naar mijn lichaan kijk ♡
Tonen: 5  10   20