3D print 4U

Vereeuwigd uw mooiste momenten

Veelgestelde vragen;

Hoe verloopt een afspraak?
Om te beginnen bespreken we je favoriete positie en bekijken we de kleuren/materialen die het beste bij jou passen. Dan leggen we je vast en bekijken we het digitale resultaat. Ook bespreken we de details die je verzacht wilt hebben. Er zijn details in een beeld waarvan je kunt zeggen, het is fijner als dit verzacht wordt, denk aan cellulitis, moedervlekken en littekens.

Wat is de beste periode?
We adviseren om tussen week 32 en 36 je 3D print te laten maken. In deze periode heb je een prachtige buik. Na week 36 is er de kans dat je al bevallen bent. Zwanger van een meerling? Dan adviseren wij tussen week 28 en 32  weken je 3D print te laten maken.

Moet ik een afspraak reserveren?
Wij werken op afspraak. Het is vaak handig om dit +/- 4 weken van de te voren in te plannen. Liever een afspraak eerder maken, dit kan natuurlijk ook. Soms is last-minute ook nog mogelijk maar van wegen de drukte lukt dit niet altijd, probeer dit te voorkomen.

Ik weet nog niet welk formaat/materiaal?
Dit is geen probleem wij hebben van elke kleur/materiaal en formaat een voorbeeld staan. Dit kiest vaak makkelijker als je het in het echt kan bewonderen.

Wat zijn de kleding adviezen?
Alles is mogelijk. Wij adviseren om als je ondergoed aan wenst te houden voor een gladde stof kiest die mooi past. Wil je liever niet naakt maar wel het mooiste resultaat? Kies dan voor een naadlozestring en topless. De eventuele storende lijnen kunnen wij digitaal bewerken. Met een losse blouse of vest kan ook gaaf zijn.

Kunnen jullie de storende lijnen bewerken?
Wij gaan aan de slag met de digitale bestanden. Deze kunnen wij naar wens bewerken. Bijvoorbeeld als je je tepels verzacht wil hebben, putjes op je dijen of moedervlekken deze kunnen wij weg poetsen. We modelleren niet, maar vinden dat het een mooie versie van jezelf mag zijn. Bovendien is de 3D scanner, waar we mee werken, ontzettend nauwkeurig, dat is prachtig voor details maar met de storende lijnen gaan wij aan de slag.

Hoelang duurt een afspraak?
De afspraak duurt +/- 20 minuten. Tijdens de afspraak bespreken wij alles zoals, het gewenste materiaal/kleur, formaat beeldje en de pose. Wij zullen hier een passend advies geven voor het mooiste resultaat. Dan leggen we je zwangere buik vast en bekijken we het digitale resultaat. Ook bespreken we de details die je eventueel verzacht wilt hebben.

Wanneer is mijn beeldje klaar?
Gemiddeld duurt dit +/- 5 a 6 weken. Kwaliteit staat bij ons voorop. Gepolijst kan langer duren.

Sturen jullie het beeldje op of kan ik deze ophalen?
Dit kan beide. Bij verzenden komen deze kosten er nog wel bij. Zie onze prijzen pagina.

Is er een kans op gevaarlijke straling?
Nee, dit is totaal niet het geval. Het heeft het zelfde effect als een foto maken (zonder flitsen!).

Pinnen of contant?
Bij ons kan je (contactloos) pinnen of contant betalen.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?
Woon je in de buurt van Hellevoetsluis of Middelburg? Dan pakken wij de cadeaubon in als een echt cadeautje en kan deze worden afgehaald. Is dit niet het geval dan kunnen wij de bon digitaal toe sturen via de mail (na betaling).

Staat jou vraag er niet bij of is er nog iets onduidelijk? Vul dan a.u.b. het contactformulier in via onze pagina CONTACT en wij berichten jou zo snel mogelijk.