3D print 4U

Vereeuwigd uw mooiste momenten

𝟛𝔻 ℤ𝕨𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕤𝕔𝕙𝕒𝕡𝕤𝕓𝕖𝕖𝕝𝕕𝕛𝕖•°●

Een mooi beeldje van je eigen zwangerschap?
Wil je ook een van je mooiste momenten vast laten leggen? Dit is nu mogelijk d.m.v. een 3D scan & print. Wij maken dit ook van een gipsbuik!

Wat doen wij?
Wij maken van een van je mooiste momenten iets tastbaars, een zwangerschapsbeeldje van je zwangere zelf. Dit is handzaam, tastbaar, uniek & mooi als kunstwerk neer te zetten.

Cadeaubonnen
Uniek cadeau nodig voor je zwangere vriendin, dochter, zus of collega. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Woon je in de buurt van Hellevoetsluis of Middelburg? Dan pakken wij deze cadeaubon in als een echt cadeautje. Is dit niet het geval dan kunnen wij de bon toe sturen via de mail.

Scan locaties Hellevoetsluis & Middelburg

Voor alle foto’s en nieuwtjes volg ons op;
Facebook.com/3Dprint4URowenaValk
Instagram.com/3d_print_4u

Gastenboek

51 berichten op 6 pagina's
J Z
14-05-21 13:11:03
Met 33,5 week zwangerschap een 3D beeldje laten maken in Middelburg! Zelfs tijdens Corona tijd nam ze de tijd en mocht ik op mijn gemak kijken welke kleur en materiaal ik voor het beeldje wilde. Van te voren een instructie video gekregen wat heel fijn was zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb een heel mooi aandenken aan mijn zwangerschap en ga binnenkort weer terug om van mijn gipsbuik van 5 jaar geleden ook nog een beeldje te laten maken! Nogmaals super bedankt Rowena
Marieke Wildenbeest
21-04-21 11:19:19
Toen ik 35 weken zwanger was ben ik bij Rowena in Hellevoetsluis geweest voor het maken van een beeldje. Door alle Corona-maatregelem was het helaas niet mogelijk om iemand mee te nemen. Werd heel vriendelijk ontvangen door Rowena en kon goed met haar sparren over welk beeldje, welk materiaal het zou moeten worden en welke positie het mooiste was voor mij. Heel open en eerlijk, wat een paar weken later tot een super mooi resultaat heeft geleid. Ik ben super blij met deze mooie herinnering aan mijn zwangerschap in deze bijzondere tijd. Krijg ook veel leuke reacties van anderen! Dank Rowena!
Eline Stouten
09-04-21 12:09:29
Goede service en heel blij met mijn mooie beeldje. Bedankt!
Annelise V
02-04-21 20:07:44
Ook van mijn tweede zwangerschap een 3d beeldje laten maken. Is weer super mooi geworden, ben er erg blij mee!
Marjolein Elenbaas
01-03-21 13:19:44
Ontzettend blij met het beeldje als blijvend aandenken aan de zwangerschap. Mooie kwaliteit en afwerking. Heel fijn dat ondanks de corona maatregelen de scan toch gemaakt kon worden. Goede communicatie en service. Rowena neemt de tijd en denkt mee over de pose. Bedankt!!
Jessica Harkema
27-02-21 15:08:48
Van de week mijn beeldje mogen ophalen. Wat zijn we er blij mee ! Het is iets zo bijzonders wat ik graag wilde vastleggen. Hoe mooi is het dan als je een beeldje kan laten maken. Ik heb van mijn vorige zwangerschap nog een gipsbuik, welke al 5 jaar in de kast ligt. ik ga hiervan ook zeker een beeldje laten maken als een mooi aandenken van een mooie tijd. Een tip voor alle zwangeren, twijfel je of je het wel of niet moet doen, doe het zeker het is een wonder opzich en iets wat je nu of "nooit" meer kan doen. Terug in de tijd om alsnog een beeldje te laten maken kan niet. Dus bij twijfel twijfel niet en laat de mooie tijd vastleggen in een mooi beeldje.
Lana Lana Natte
16-02-21 21:31:31
Afgelopen week mijn tweede beeldje mogen ontvangen. Ben er weer zo blij mee! Staat naast het andere beeldje op een prominente plek in de woonkamer.
Ondanks de covid maatregelen was het gezellig en een leuke ervaring.
Hele mooie herinnering aan mijn zwangerschap! Bedankt Rowena!!
van Dolron
10-02-21 20:07:12
Een prachtig beeldje van mijn zwangere buik laten maken. Heel erg tevreden mee en een super mooi aandenken aan een bijzondere tijd!
Kim H
13-01-21 21:50:46
In de covid tijd dit gedaan maar het was nog steeds erg leuk, ondanks alle maatregelen.
Het eindresultaat is echt super geworden, ik kan rowena echt aanraden bij iedereen.
Ontzettend bedankt voor de goede service & het onwijs mooie beeldje.
Eefje BP
09-12-20 19:07:16
Na lang twijfelen of ik dit zou durven en blij zou kunnen zijn met het eindresultaat toch gedaan en absoluut geen spijt van. De afspraak verliep fijn en de scan vond ik al bijzonder om te zien. Het beeldje is netjes bij de buren afgeleverd omdat wij voor de bevalling in het zh waren. Inmiddels heb ik het met trots in de woonkamer gezet! Zeker ook aan te raden als je zelf het gevoel hebt niet te voldoen aan 'het perfecte plaatje' !
Tonen: 5  10   20