●°• 》3D print 4U《 •°●

Legt uw mooiste momenten vast

𝟛𝔻 ℤ𝕨𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕤𝕔𝕙𝕒𝕡𝕤𝕓𝕖𝕖𝕝𝕕𝕛𝕖•°●

Een mooi beeldje van je eigen zwangerschap?
Wil je ook een van je mooiste momenten vast laten leggen? Dit is nu mogelijk d.m.v. een 3D scan & print. Wij maken dit ook van een gipsbuik!

Wat doen wij?
Wij maken van een van je mooiste momenten iets tastbaars, een zwangerschapsbeeldje van je zwangere zelf. Dit is handzaam, tastbaar, uniek & mooi als kunstwerk neer te zetten.

Cadeaubonnen
Uniek cadeau nodig voor je zwangere vriendin, dochter, zus of collega. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Woon je in de buurt van Hellevoetsluis of Middelburg? Dan pakken wij deze cadeaubon in als een echt cadeautje. Is dit niet het geval dan kunnen wij de bon toe sturen via de mail.

Scan locaties Hellevoetsluis & Middelburg

Voor alle foto’s en nieuwtjes volg ons op;
Facebook.com/3Dprint4URowenaValk
Instagram.com/3d_print_4u

Gastenboek

40 berichten op 8 pagina's
Nina de K.
20-05-20 16:15:29
Met 32 weken zwangerschap ben ik bij Rowena geweest met mijn partner om een beeldje te laten maken. De afspraak was heel prettig, ook ondanks alle coronamaatregelen (daar werd goed rekening mee gehouden, maar desondanks was het heel warm en hartelijk). En het eindresultaat... is super! Erg blij met dit mooie aandenken aan mijn zwangerschap!
Kelly T.
20-05-20 10:23:23
Super blij met het eindresultaat van het beeldje! Er werd goed rekening gehouden met de corona maatregelen en Rowena deed me goed op m'n gemak voelen. Een hele mooie en persoonlijke herinnering aan m'n zwangerschap in deze toch wel gekke tijd.
Linda Beukema
14-05-20 08:23:47
Met 36 weken een beeldje laten maken. Rowena stelt je erg op gemak. Rustig in haar uitleg en erg duidelijk. Recent het beeldje mogen ontvangen. Ben hier ongelofelijk blij mee. Kwaliteit van het beeldje is goed. Dit beeldje staat nu te pronken in de woonkamer en krijg vaak complimenten over het beeldje. Bedankt Rowena.
Kayleigh Lafeber
15-04-20 14:15:41
Prachtig beeldje mogen ontvangen! Uniek! Een mooi aandenken aan mijn 1e zwangerschap.
Dankjewel Rowena 🤗🍀
Nathalie Koster
10-03-20 09:29:01
Ik heb met 35 weken zwangerschap een 3D-beeldje bij Rowena laten maken. Heel ffijn en laagdrempelig contact. En wat is het beeldje omzettend mooi geworden! Ik ben heel blij met deze mooie herinnering aan mijn zwangerschap. Ik kom zeker terug om nog een beeldje te laten maken met de gipsbuik van mijn vorige zwangerschap.
Rowena nogmaals bedankt!
Tonen: 5  10   20