●°• 》3D print 4U《 •°●

Legt uw mooiste momenten vast

𝟛𝔻 ℤ𝕨𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕤𝕔𝕙𝕒𝕡𝕤𝕓𝕖𝕖𝕝𝕕𝕛𝕖•°●

Een mooi beeldje van je eigen zwangerschap?
Wil je ook een van je mooiste momenten vast laten leggen? Dit is nu mogelijk d.m.v. een 3D scan & print. Wij maken dit ook van een gipsbuik!

Wat doen wij?
Wij maken van een van je mooiste momenten iets tastbaars, een zwangerschapsbeeldje van je zwangere zelf. Dit is handzaam, tastbaar, uniek & mooi als kunstwerk neer te zetten.

Cadeaubonnen
Uniek cadeau nodig voor je zwangere vriendin, dochter, zus of collega. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Woon je in de buurt van Hellevoetsluis of Middelburg? Dan pakken wij deze cadeaubon in als een echt cadeautje. Is dit niet het geval dan kunnen wij de bon toe sturen via de mail.

Scan locaties Hellevoetsluis & Middelburg

Voor alle foto’s en nieuwtjes volg ons op;
Facebook.com/3Dprint4URowenaValk
Instagram.com/3d_print_4u

Gastenboek

31 berichten op 7 pagina's
Nathalie Koster
10-03-20 09:29:01
Ik heb met 35 weken zwangerschap een 3D-beeldje bij Rowena laten maken. Heel ffijn en laagdrempelig contact. En wat is het beeldje omzettend mooi geworden! Ik ben heel blij met deze mooie herinnering aan mijn zwangerschap. Ik kom zeker terug om nog een beeldje te laten maken met de gipsbuik van mijn vorige zwangerschap.
Rowena nogmaals bedankt!
I Colpa
07-01-20 08:52:04
Met 37 weken zwangerschap een beeldje laten maken bij Rowena. Ben er onwijs blij mee, het resultaat is eigenlijk nog beter dan ik van tevoren had gedacht, en was ook nog eens heel snel klaar. Tijdens het maken van de 3D-foto’s stelt Rowena je goed op je gemak, waardoor het alleen maar een bijzondere en leuke ervaring is. Niets ongemakkelijks aan. Nogmaals heel erg bedankt. Het beeldje is voor mij een mooie herinnering aan een hele bijzondere tijd.
Moniek Dourleijn
03-01-20 15:12:56
Tijdens mijn zwangerschap heb ik met 32 weken een 3D print laten maken van mijn buik. Ik ben zeer tevreden over de betrokkenheid, service en het uiteindelijke resultaat van het beeldje. Nogmaals bedankt Rowena!
Celine van Sluijs
28-12-19 19:33:42
Super bedankt voor het maken van het 3d beeldje van mijn 1e zwangerschap! Een mooi aandenken!
Meike Van den Oord
05-10-19 18:01:03
Recent een beeldje laten maken en thuis ontvangen. Ik ben erg blij met het resultaat. En mooie en blijvende herinnering!
De communicatie was prettig en laagdrempelig en tijdens de afspraak voelde ik me al snel op mijn gemak door de vriendelijke en informele, doch professionele, uitstraling en houding van Rowena.
Tonen: 5  10   20