3D print 4U

Vereeuwigd uw mooiste momenten

𝟛𝔻 ℤ𝕨𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕤𝕔𝕙𝕒𝕡𝕤𝕓𝕖𝕖𝕝𝕕𝕛𝕖•°●

Een mooi beeldje van je eigen zwangerschap?
Wil je ook een van je mooiste momenten vast laten leggen? Dit is nu mogelijk d.m.v. een 3D scan & print. Wij maken dit ook van een gipsbuik!

Wat doen wij?
Wij maken van een van je mooiste momenten iets tastbaars, een zwangerschapsbeeldje van je zwangere zelf. Dit is handzaam, tastbaar, uniek & mooi als kunstwerk neer te zetten.

Cadeaubonnen
Uniek cadeau nodig voor je zwangere vriendin, dochter, zus of collega. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Woon je in de buurt van Hellevoetsluis of Middelburg? Dan pakken wij deze cadeaubon in als een echt cadeautje. Is dit niet het geval dan kunnen wij de bon toe sturen via de mail.

Scan locaties Hellevoetsluis & Middelburg

Voor alle foto’s en nieuwtjes volg ons op;
Facebook.com/3Dprint4URowenaValk
Instagram.com/3d_print_4u

Gastenboek

51 berichten op 11 pagina's
J Z
14-05-21 13:11:03
Met 33,5 week zwangerschap een 3D beeldje laten maken in Middelburg! Zelfs tijdens Corona tijd nam ze de tijd en mocht ik op mijn gemak kijken welke kleur en materiaal ik voor het beeldje wilde. Van te voren een instructie video gekregen wat heel fijn was zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb een heel mooi aandenken aan mijn zwangerschap en ga binnenkort weer terug om van mijn gipsbuik van 5 jaar geleden ook nog een beeldje te laten maken! Nogmaals super bedankt Rowena
Marieke Wildenbeest
21-04-21 11:19:19
Toen ik 35 weken zwanger was ben ik bij Rowena in Hellevoetsluis geweest voor het maken van een beeldje. Door alle Corona-maatregelem was het helaas niet mogelijk om iemand mee te nemen. Werd heel vriendelijk ontvangen door Rowena en kon goed met haar sparren over welk beeldje, welk materiaal het zou moeten worden en welke positie het mooiste was voor mij. Heel open en eerlijk, wat een paar weken later tot een super mooi resultaat heeft geleid. Ik ben super blij met deze mooie herinnering aan mijn zwangerschap in deze bijzondere tijd. Krijg ook veel leuke reacties van anderen! Dank Rowena!
Eline Stouten
09-04-21 12:09:29
Goede service en heel blij met mijn mooie beeldje. Bedankt!
Annelise V
02-04-21 20:07:44
Ook van mijn tweede zwangerschap een 3d beeldje laten maken. Is weer super mooi geworden, ben er erg blij mee!
Marjolein Elenbaas
01-03-21 13:19:44
Ontzettend blij met het beeldje als blijvend aandenken aan de zwangerschap. Mooie kwaliteit en afwerking. Heel fijn dat ondanks de corona maatregelen de scan toch gemaakt kon worden. Goede communicatie en service. Rowena neemt de tijd en denkt mee over de pose. Bedankt!!
Tonen: 5  10   20